Hvad kan jeg tilbyde? » Meditation og gruppehealing
HealingCircle

At meditere er at være stille, at gå ind i sig selv, at kontakte sin kerne. Det giver indre ro og balance, modvirker stress og er med til at forbedre livskvaliteten. Det kræver ingen forkundskaber eller øvelse. Alle kan være med til at meditere. Men som med alt andet, man kan foretage sig, bliver meditationen bedre med øvelsen. Jeg oplever, at det føles stærkere, når flere mediterer sammen.

Hos mig mediterer vi siddende, på en behagelig stol. Når du kommer, sætter du dig på en tom plads, og kan allerede nu forberede dig på at ‘være stille’, for at få mest muligt ud af meditationen. Kl. 19.00 byder jeg velkommen, og bruger nogle få minutter på at ‘tale jer ned’, dvs. vejlede jer i god vejrtrækning og afslapning af hele kroppen, og til sidst i at slippe tankerne. Efter en halv times fri meditation kalder jeg jer stille tilbage til nuet.

I den følgende pause med kaffe/te og kage er der mulighed for at stille spørgsmål og snakke om evt. oplevelser under meditationen.

Aftenen afsluttes med en gruppehealing, som varer ca. 20 min. Under healingen sidder I på en behagelig stol, og er stille. Det kan ske, at jeg bevæger mig mellem jer og lægger en hånd på en af jer, afhængig af den intuition, der guider mig under healingen. Men for det meste sidder jeg bare stille imellem jer. (Læs evt. mere under Healing). Det vil igen være muligt bagefter at stille spørgsmål og snakke om evt. oplevelser under healingen.

Tidspunkt: Ring eller mail efter yderligere detaljer.


Karen Nørrelund Holsteinsgade 16, st. tv. 2100 København Ø 21 20 02 51 karen.noerrelund@gmail.com