Hvad kan jeg tilbyde? » Meditation og dans
HealingCircle

At meditere er at være stille, at gå ind i sig selv, at kontakte sin kerne. Det giver indre ro og balance, modvirker stress og er med til at forbedre livskvaliteten. Det kræver ingen forkundskaber eller øvelse. Alle kan være med til at meditere. Men som med alt andet, man kan foretage sig, bliver meditationen bedre med øvelsen. Jeg oplever, at det føles stærkere, når flere mediterer sammen.

Hos mig mediterer vi siddende, på en behagelig stol. Når du kommer, sætter du dig på en tom plads, og kan allerede nu forberede dig på at ‘være stille’, for at få mest muligt ud af meditationen. Kl. 19.00 byder jeg velkommen, og bruger nogle få minutter på at ‘tale jer ned’, dvs. vejlede jer i god vejrtrækning og afslapning af hele kroppen, og til sidst i at slippe tankerne. Efter en halv times fri meditation kalder jeg jer stille tilbage til nuet.

I den følgende pause med kaffe/te og kage er der mulighed for at stille spørgsmål og snakke om evt. oplevelser under meditationen.

Efter pausen skal vi danse. Jeg kalder denne form for dans ‘at danse kærlighed’, fordi vi gennem dansen styrker kærligheden til os selv. I dansen mærker vi rytmen, mærker kroppen og mærker jorden under vore fødder. Dansen løser op for spændinger og giver livsglæde. Det kræver ingen forkundskaber eller særlig fysisk formåen at være med.

Tidspunkt: Ring eller mail efter yderligere detaljer.


Karen Nørrelund Holsteinsgade 16, st. tv. 2100 København Ø 21 20 02 51 karen.noerrelund@gmail.com