Hvad kan jeg tilbyde? » Husrensning
HealingCircle

Nogle mennesker oplever, at der indenfor deres hjem er områder eller rum, der ikke føles behagelige at opholde sig i. Det kan der selvfølgelig være mange – og helt naturlige – årsager til. Herunder kan det skyldes en ‘tung energi’ det pågældende sted.

En sådan ‘tung energi’ kan opstå på mange forskellige måder. Det kan være et aftryk af meget stærke følelser i forbindelse med en begivenhed, der er sket tidligere – og måske også for flere hundrede år siden, f.eks. et voldsomt skænderi eller dødsfald. Eller der kan have boet et menneske, der var ulykkeligt. Kun sjældent skyldes disse energier en ånd – et spøgelse. Energierne er ikke farlige, men kan som sagt føles ubehagelige at være i, og for nogle give hovedpine, dårlig nattesøvn eller andre gener.

I sådanne tilfælde kan en husrensning hjælpe. Dvs. en healing/rensning af det sted eller de steder, hvor der er ‘tung energi’. Det foregår på den måde, at jeg kommer ud til din bolig. Som beskrevet på siden Healing, har jeg forinden tændt mit energi system. Vi begynder med en kort samtale, hvorefter jeg går rundt til de områder, hvor problemet opleves, og healer – renser – de pågældende steder eller rum. Jeg vil også ved hjælp af mine clairvoyante evner forsøge at finde årsagen til den ‘tunge energi’.

Det er i øvrigt en god ide at rense dit hjem både ved ind- og udflytning, eller når du udlejer en bolig til andre. Så har du ‘ryddet op’ og ‘gjort rent’ efter dig, så der føles rart at være for den næste beboer, og du får selv et ‘friskt’ nyt hjem, der er fri af tidligere beboeres evt. tunge energier.

Også ved husrensning har jeg fuld tavshedspligt.

Varigheden af en husrensning afhænger af problemets omfang. Det mest almindelige er mellem 1 og 2 timer.


Karen Nørrelund Holsteinsgade 16, st. tv. 2100 København Ø 21 20 02 51 karen.noerrelund@gmail.com