Hvad kan jeg tilbyde? » Healingsmassage
HealingCircle

Healingsmassage er en kombination af healing og massage. Det er ikke en fysiologisk massage, men en berøring af hele kroppen i form af let massage, som foregår under total afslappelse. Som under en healing arbejder jeg med den universelle energi, og lader mig dermed også vejlede og inspirere af den undervejs.

Når livet bliver svært, enten på grund af en alt for stressende hverdag, eller på grund af følelsesmæssige turbulenser, har vi ofte en tendens til at lade tankerne køre på højtryk, så vi ikke længere mærker kroppen og dens signaler. Healingsmassage er en god måde at få genoprettet forbindelsen til hele din krop. Samtidig frigives spændinger og affaldsstoffer, der måtte have ophobet sig i vævet.

Som ved healing begynder vi med en samtale, hvor vi i fællesskab finder frem til problemstillingen for den pågældende behandling. Efter afklædning – du bestemmer selv hvor meget – kommer du op at ligge på en behagelig briks med tæpper over dig. Det er også dit valg, om du ønsker at blive masseret med eller uden olie. Jeg bearbejder hele din krop, og slutter af med ansigtsmassage.

Nogle oplever at være lidt på rejse under en healingsmassage, de ser billeder eller drømmer. Andre oplever ingenting, men ligger blot og slapper af. Andre igen falder ganske enkelt i søvn. Det er alt sammen helt normalt – det ene er ikke mere rigtigt end det andet. Og intet af det har betydning for healingens eller massagens virkning.

Når jeg har afsluttet healingsmassagen, og du har fået lidt tid til at ’vende tilbage’, er der mulighed for at snakke om de oplevelser du evt. har haft undervejs, ligesom jeg videregiver de råd og informationer til dig, som jeg måtte have modtaget.

Varighed 1½ time


Karen Nørrelund Holsteinsgade 16, st. tv. 2100 København Ø 21 20 02 51 karen.noerrelund@gmail.com