Hvad kan jeg tilbyde? » Healing
HealingCircle

At heale betyder at gøre sund og hel, ved at tilføre energi.

Mennesket består af tre dele:
- en fysisk krop
- en personlighed med tanker og følelser
- en energi struktur


Alle disse dele er integreret med hinanden, de arbejder sammen og påvirker hinanden. Hvis der ikke er balance mellem dem, kan vi blive syge, eller på anden måde have svært ved at fungere. Healing hjælper til at genskabe balancen, og understøtter vores egen evne til at hele os selv.

Hos mig begynder en healing som regel med en samtale, hvor vi i fællesskab finder frem til problemstillingen for den pågældende behandling. Derefter kommer du op at ligge på en behagelig briks med et tæppe over dig.

Før en behandling åbner jeg mit energisystem, sådan at jeg stiller jeg mig til rådighed som kanal for den universelle energi. Samtidig lukker jeg også op for mine clairvoyante evner, som understøtter både samtale og healing. Under healingen benytter jeg mig af forskellige healingsteknikker (f.eks. chakra healing, mental healing, håndspålæggelse m.m.) afhængigt af behovet og af den inspiration, som guider mig under arbejdet med energien.

Nogle oplever at være lidt på rejse under en healing, de ser billeder eller drømmer. Andre oplever ingenting, men ligger blot og slapper af. Andre igen falder ganske enkelt i søvn. Det er alt sammen helt normalt – det ene er ikke mere rigtigt end det andet. Og intet af det har betydning for healingens virkning.

Når jeg har afsluttet healingen, og du har fået lidt tid til at ’vende tilbage’, er der mulighed for at snakke lidt om de oplevelser du evt. har haft undervejs, ligesom jeg videregiver de råd og informationer til dig, som jeg måtte have modtaget.

Ofte er en enkelt healing nok. Men hvis der er behov for det, og hvis du ønsker det, kan vi aftale et forløb, hvor vi via samtale og healing kan arbejde dybere ned til roden af det pågældende problem. Prisen for et sådant forløb kan vi også aftale.

Varighed 1 time


Karen Nørrelund Holsteinsgade 16, st. tv. 2100 København Ø 21 20 02 51 karen.noerrelund@gmail.com