Hvad kan jeg tilbyde? » Clairvoyance
HealingCircle

Vi besidder alle sammen viden om, hvad der er det bedste for os på et hvert givet tidspunkt. Denne viden ligger i vores inderste jeg eller vores sjæl, og er skjult for mange af os. Når jeg bruger mine clairvoyante evner, kan jeg kontakte denne viden og give den videre – eller rettere tilbage – til dig.

Clairvoyance er et godt værktøj til at komme videre i dit liv, hvis du er låst fast eller har mistet overblikket. Det er af og til svært selv at gennemskue en problemstilling – enten den er følelsesmæssig, økonomisk eller praktisk. Ved hjælp af clairvoyancen kan du måske få de manglende brikker til dit eget ’puslespil’, eller gode oplysninger og råd, der kan hjælpe dig videre.

Under en clairvoyance sidder vi overfor hinanden. Som under en healing, har jeg åbnet mit energisystem for den universelle energi. Clairvoyancen begynder med en kort samtale, hvorefter jeg ’stiller ind’ på dig. Jeg begynder med at bede om informationer om det, der er vigtigt i dit liv her og nu. Derefter har du mulighed for selv at stille nogle spørgsmål, som du evt. kan have forberedt hjemmefra. Undervejs kan du naturligvis spørge ind til de informationer, jeg giver dig.

Når jeg arbejder med clairvoyance, er etikken meget vigtig for mig. Det betyder følgende:

Jeg stiller aldrig ind på noget menneske, der ikke selv har bedt om det. En undtagelse kan dog være, hvis du har behov for hjælp til bedre at forstå og dermed selv at hjælpe dit mindreårige barn.
Jeg har fuld tavshedspligt. Intet af det, der kommer frem under clairvoyancen vil blive fortalt videre til nogen som helst. Den eneste omstændighed, der kan få mig til at afvige herfra, er viden om, at du vil gøre andre mennesker alvorligt ondt.
Jeg har bedt om ikke at være redskab for meldinger om trusler mod din person i form af død, dødelig sygdom eller ulykker. Den viden kan vi alligevel ikke bruge til noget.
Det er min overbevisning, at vi, når vi dør, lever et travlt ’liv’. Derfor forstyrrer jeg ikke de døde ved at påkalde deres tilstedeværelse. Men det kan ske, at de i løbet af clairvoyancen kommer med en besked til dig, som jeg naturligvis vil give videre.
Under clairvoyancen, giver jeg alle de informationer, jeg får, videre til dig. Men det er vigtigt, at du selv mærker efter, om du kan bruge de enkelte oplysninger. Clairvoyancen giver dig et indblik i dine muligheder, som de ser ud her og nu – den tager ingen beslutninger for dig, og stiller ingen begrænsninger op for dig.

Varighed 45 min.


Karen Nørrelund Holsteinsgade 16, st. tv. 2100 København Ø 21 20 02 51 karen.noerrelund@gmail.com